Coachaus

Coachaus ”valmennuskurssina” johtamisen korkeakouluun – arvokasta, käytännönläheistä asioiden ja tilanteiden pohtimista, puntarointia, peilaamista – kannustusta ja tsemppaamista kohtaamaan johtamis-/esimiestyön arkipäivän haasteita ja mahdollisuuksia – coachaus on ollut minulle tärkeä voimavara ottaessani ensi askeleita toimitusjohtajana.

Johanna Pohjankoski, Managing Director
Surfactor Finland Oy

HR Business Partner

Toimitusjohtajan tehtävässä tulee aika ajoin tarvetta ajatella ääneen asioita ulkopuolisen kanssa. Henkilöstöasioissa se toimii hyvin Marjon kanssa. Kasvuyrityksemme haasteet kasvavat toiseen potenssiin. Se vaatii henkilöstön ja esimiesten osaamisen sparraamista. Työssä jaksamisen ja kehittämisen ennakointi ja etenkin henkilöstön sitouttaminen ja sitoutuminen työhön ovat yrityksien suuria haasteita tänä päivänä.

Hannu Tukiainen, toimitusjohtaja
Ecolan Oy

Rekrytointi

Marjon kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja joustavaa. Meille rekrytointitilanteet saattavat tulla eteen hyvin nopeallakin aikataululla ja apua olemme saaneet aina kun sitä on tarvittu. Väärä rekrytointi on työnantajalle iso riski ja ammattilaisten apu on usein välttämätöntä. Suosittelen!

Teemu Pinomäki, myyntijohtaja
LähiTapiola Keski-Suomi