Yhteistyökumppanieni kanssa olen mukana kehittämässä asiakasorganisaatioidemme henkilöstöä. Verkosto mahdollistaa asiakkaillemme ketterän ja laajan osaamistarjonnan henkilöstön kehittämisessä.

HR4

HR4 on henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä ja alan suurin kasvuyritys Suomessa. Olemme yli 100 rohkean ja intohimoisen, asiakkaidemme tarpeet tunnistavan huippuammattilaisen yhtiö.  Tutkimme, uudistamme ja toimimme asiakkaidemme organisaatioissa lähtökohtana asiakkaidemme asiakaskokemuksen parantaminen ja kasvu.

 

tietotaito_group_rgb_jpg
Tietotaito Group Suomi Oy on valtakunnallisesti toimiva suomalainen asiantuntijayritys, jonka toiminnan vahva ydin on psykologisen osaamisen hyödyntämisessä niin koti-, työ- kuin harrastusympäristössäkin.

 


MIF on Pohjoismaiden suurin liike-elämän ja organisaatioiden kehittäjä, joka yhdistää johtamisen, viestinnän, tietoteknologian sekä kansainvälisen liiketoimintaosaamisen kehittämisen.

 

kasvu_open
Kasvu Open on valtakunnallinen kasvuyrittäjyyskilpailu ja sparrausprosessi kaikille kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Toimin Kasvu Open -kansanliikkeen verkostossa myllärinä.